Hvad kan et privathospital i København hjælpe dig med?

Nygart Privathospital er et af Danmarks førende privathospitaler. De har afdelinger i København, Århus og Lyngby, og de er primært specialiserede inden for plastikkirurgi og andre forskønnende operationer. Men hvad kan privathospitalet egentlig gøre for dig? Hvis du er nysgerrig på, hvad der egentlig er muligt inden for skønhed i dag, er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig få mere information om, hvad et privathospital som Nygart egentlig kan hjælpe dig med.

Brystforstørrende operationer

En af de klassiske operationer inden for plastikkirurgi er BFO’en. BFO står for brystforstørrende operation, og Nygart alene udfører op mod 1.000 af dem om året. Ofte udspringer ønsket om en brystforstørrende operation som følge af et ønske om større bryster. Men en brystoperation kan også være med til at rette op på asymmetriske eller hængende bryster samt store brystvorter. En brystforstørrende operation kan derfor være tiltalende for kvinder i alle aldre – både de yngre kvinder, der ønsker sig større bryster og de ældre, der primært ønsker sig form og fasthed tilbage. Nygart privathospital er eksperter inden for brystforstørrelser og derfor har de kendskab til, hvilke teknikker og implantater der giver det bedste resultat.

Fjernelse af rynker

Et privathospital kan også hjælpe dig med at fjerne rynker. Rynker kommer naturligt på et tidspunkt i livet, men synes man, at det er lige tidligt nok, kan man med en forskønnende behandling udskyde deres ankomst en smule. Det gøres som regel ved hjælp af botox eller restylane. Der findes mange forskellige typer af rynker, og Nygart Privathospital kan hjælpe med at fjerne langt de fleste af dem. Hvis man vil have sit ungdommelige udseende tilbage, kan man derfor overveje at få fjernet sine rynker med hjælp fra et privathospital. På deres hjemmeside er der en hel rynkeguide, hvor man kan læse mere om netop fjernelse af rynker. Desuden kan man også læse mere om fjernelse eller minimering af poser og rande under øjnene.

CoolSculpting

Har du genstridige fedtdepoter på inderlår, mave eller arme, som du gerne vil af med? Man kan som sådan ikke slippe af med de fedtdepoter, man har. Fedtvæv kan nemlig ikke fjernes – men det kan godt formindskes. Det kan et privathospital gøre ved hjælp af CoolSculpting, som går ud på, at man fryser fedtvævet. Det vil få fedtcellerne til at fremstå mindre, og man vil derfor se en tydelig forskel. I modsætning til fedtvævet bliver blodårer, muskelvæv og hud ikke påvirket af kulden. Derfor er det en sikker og god måde at mindske det synlige fedtvæv på.

Permanent hårfjerning med laser

Har du uønskede hår i ansigtet eller på kroppen? Der findes mange måder at udføre hårfjerning på, men de færreste er både genefri og permanente. Er man træt af at barbere eller vokse, kan et privathospital udføre permanent hårfjerning med laser. Det går ud på, at man går ind og ødelægger hårsækken ved hjælp af laser. På den måde bliver man fri for at skulle bekymre sig om uønskede hår på overlæben, på armene, i bikinilinjen eller et helt fjerde sted. Det er derfor også en behandling, der tiltaler mange.

Privathospital fremhæver din skønhed

Det er vigtigt, at man har det godt med sig selv. For alle er smukke, hvis de selv tror på det. At få foretaget en forskønnende behandling hos Nygart Privathospital behøver ikke handle om, at man ikke er tilfreds med sig selv, men derimod at man gerne vil fremhæve sin egen skønhed. Og det kan privathospitalet hjælpe med ved en eller flere af de ovenstående operationer og behandlinger. Hvis man vil vide mere, kan man altid kontakte Nygart og høre mere om, hvad privathospitalet kan gøre for en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *