Jeg afholder puslespil konkurrence i weekenden

I weekenden har jeg tænkt mig at lave et arrangement, hvor jeg samler nogle af mine bedste venner, og så skal lave en konkurrence om, hvem der kan lægge et puslespil på 1000 brikker hurtigst. Lyder det ikke sjovt?

Mine venner og jeg er alle glade for at lægge puslespil, og det er en hobby, vi bruger masser af tid og penge på, så derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt med sådan en konkurrence. Det skulle i øvrigt heller ikke blive så godt vejr her i weekenden, så det er jo perfekt.

Jeg regner med, at vi bliver omkring 5 mennesker til konkurrencen, og jeg har derfor købt 5 puslespil med samme motiv med 1000 brikker, så der ikke er nogle, der har et nemmere motiv end andre.

puslespil

Det bliver så godt, jeg glæder mig allerede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *