Event: Foredrag om samarbejde og andre aktive foredrag

Siden sidst har jeg været til en række spændende events, som jeg gerne vil fortælle jer om, men hvis jeg skal fortælle jer om dem alle sammen nu, bliver det nok lidt for meget af det gode, så derfor vil jeg nøjes med at fortælle jer om det event, der fangede min interesse mest. Det var et foredrag om samarbejde, som blev afholdt af Addfocus, der udbyder forskellige aktive foredrag.foredrag om samarbejde

Foredraget om samarbejde var arrangeret af min arbejdsplads, som syntes, at vi medarbejdere godt kunne have brug for at lære lidt om, hvad det vil sige at samarbejde. Foredraget var utroligt spændende og var tilrettelagt som et aktivt foredrag, hvilket jeg var virkelig positivt stemt over for, da de traditionelle foredrag, hvor der er en foredragsholder, der står og taler under hele arrangementet, godt kan være lidt kedelige efter min mening.

Til jer der ikke ved det, så er et aktivt foredrag et foredrag, der er tilrettelagt på den måde, at man som deltager bliver involveret aktivt. Foredragsholderen var super dygtig, og han formåede at bringe både humor og et par kritiske øjne til foredraget om samarbejde, og derudover fik jeg en række redskaber og værktøjer, som jeg helt sikkert kan bruge, når jeg fremover skal samarbejde med andre. Ikke fordi jeg er dårlig til at samarbejde på nuværende tidspunkt, men der er altid plads til forbedring, og efter foredraget i går fik jeg et lidt andet syn på sagen i forhold til det med at samarbejde med andre.

Addfocus tilbyder også en række andre aktive foredrag end foredrag om samarbejde. Læs mere om de aktive foredrag her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *