Livet blev et eventyr efter vægttab med Nupo slankekuren

Efter jeg har været på en langvarig Nupo slankekur og tabt mig ganske betragteligt, kan jeg nu endelig sætte mig ind i, hvad der menes med udtrykket “…at leve livet som et eventyr”!

Mit liv var før meget kedeligt, men det var dog mest pga., at jeg ikke havde lyst til at komme ud at opleve verden, fordi jeg var meget optaget af hvordan andre så på mig og tænkte om mig. Det var en ganske stor hæmsko for at få de store oplevelser og at møde en masse nye mennesker. Jeg er ikke i tvivl om, at det havde noget at gøre med en ganske almindelig mangel på selvtillid og selvværd.

Efter jeg har tabt mig 34 kilo med Nupo, har jeg heldigvis fået en hel anden indstilling til livet. I sommers var jeg på en rejse med nogle venner til Sydafrika, hvor jeg virkelig fik en op opleveren og mødte en masse nye mennesker. Vennerne var i øvrigt også nogle jeg har fået efter jeg har tabt mig. Så alt i alt må man sige at livet er blevet meget mere spændene for mig.

sydafrika

Jeg vil anbefale andre, der er i den situation, som jeg var i, til at prøve at tabe sig med Nupo slankekuren. Det virker skide godt for nu at sige det lige ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *